penktadienis, liepos 14, 2006

NEFORMALŲ susitikimas

Taigi, vis atidėliojamas, bet privalomas "neformalų" susitikimas - rugpjūčio 11-13 d. T.y. penktadienį vakare susirenkam, o sekmadieni po pietų išsiskirstom. Kas negalėsit būti visą laiką, atvarykit bent vienai dienai ar vakarui. Kviečiami visi, kurie skaito ar rašo neformalų bloge http://neformalai.blogspot.com, ar šiaip visi pageidaujantys. Pasikvieskit savo draugų.
Dėl programos. Tikslas visų pirma yra susitikti, pabendrauti, susipažinti, pasidalinti, padiskutuoti. Nemanau, kad susirinksim labai masiškai, tai kaip ir pridera neformalams bandysim viską daryti kuo neformaliau. Simonas jau yra įsipareigojęs pakalbėti apie "kylančią bažnyčią". Taip pat tikiuosi, kad kiekvienas dalyvaujantis įneš savo įnašą. Bent jau turėtumėt pasiruošti prisistatymą, liudijimą, kaip ir kodėl esat (ar neesat) krikščionimi, kodėl jūs save siejat su neformalais? Gal kas galėtumėt dar ką pasiūlyti, kažkokių užsiėmimų, žaidimų ir panašiai. Gerai, būtų, kad man apie tai praneštumėte, kad galima būtų įkomponuoti į bendrą programą.
Manau, gyvai bendraudami atrasim daugiau galimybių ir įsipareigojimų atgaivinti ir išlaikyti aktyvų neformalų blogą.
Dėl vietos - turim vietelę prie ežero Trakų rajone, šiek tiek už Lentvario. Vienas brolis krikščionis leidžia jo sklype pasistatyti palapines. Kai kuriems buvau užsiminęs apie palapines, ne visi buvo sužavėti. Taigi jei turite kokių geresnių variantų (pvz. sodybą prie ežero) - siūlykit. Manau, vasaros metu vis tiek reikia kuo arčiau gamtos orientuotis. Dar yra mėnesiukas laiko ir kam reikalingas komfortas pasistenkit užsitikrinti įsigydami patogius čiužinius ir pan.
Tai tokia pradinė informacija. O dabar lauksiu jūsų atsiliepimų, pasiūlymų ir pranešimo apie dalyvavimą. Pasistenkite apie savo dalyvavimą pranešti kuo greičiau, kad galėtume žinoti, į kokį žmonių skaičių orientuotis. Gavęs jūsų atsiliepimus, bandysiu viską apibendrinti ir konkretizuoti.

Atnaujinimas 2006 08 07:
Visiems apsisprendusiems, o tokių dabar yra 13 žmonių, išsiunčiau konkretesnę info.
Dėl viso ko čia dar paminėsiu, kad susirenkam penktadienį 18 val.
Vieta yra pažymėta žemėlapyje vėliavėle .


Robertas
su manim galite susisiekti e. paštu - joakimas [eta] gmail [taškas] com